Детето ми вижда цветни кръгчета

ЕСВ, Далечно виждане, Телепатия, Психокинези и т.н.
venipec
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Мар 2015, 14:02

Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от venipec »

Здравейте!
Регистрирах се преди малко, за да ви попитам :
От известно време насам малката ми дъщеря /6г./ твърди, че вижда цветни кръгчета във въздуха. Приличали на сапунени балончета и имали различни цветове. В началото каза, че се страхувала от тях, защото мислела, че са призраци. Аз й казах, че няма такива призраци и да не се страхува. Гледам да не й обръщам внимание на това. Но тя продължава почти всеки ден да ми споменава за "кръгчетата". Първите пъти бяхме все в една и съща стая, а после и в други. Единия път се зарадва, че кръгчето било лилаво... Каза, че се движели, а не стояли неподвижно.

Мисля, че само в затворено помещение ми ги е споменавала. Навън сякаш не. Казвала ми е като сме вкъщи или при баба й.

Доста съм притеснена. Възможно ли е наистина да вижда нещо или трябва още повече да се притеснявам????

Друго също много странно се случи след тия кръгчета - един ден бяхме на гости на свекърва ми в техния апартамент и както си обядваме, малката ходи насам-натам и ме пита "А, имаше ли някой тук преди малко?" Аз я питам какво има предвид, а тя :"Едно момченце беше застанало ей там". Изкарах го на шега, но и сега изтръпвам като си го спомня. Никога не сме си говорили такива неща. Никога не сме се шегували с такива неща. Просто нямам абсолютно никаква представа от къде може да й хрумне това с момченцето...
Holydream
Търсещ истината
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от Holydream »

Здравейте и от мен! Скъпа, майчице, ни най-малко не трябва да се притеснявате и още повече пък страхувате от това, което се случва с вашето момиченце... ;) Според мен този процес е съвсем нормален, а и да ви кажа, ще се разраства! Не бива да буди тревоги, напротив - за радост на всички нас е! Ние все още масово много неща не знаем, не разбираме и не сме достатъчно осведомени, но и това ще се промени, вярвам го! Моят съвет към вас е да обичате вашето детенце, такова каквото е и доколкото можете да го разбирате и дори подкрепяте, защото именно тези малки душички идват да ни научат на нещо! Всичко се променя, ние хората също сме в този процес и е добре да бъдем по-гъвкави и отворени за новото... ;) Изгледайте внимателно и преценете сами за себе си информациите. Колкото и да не разбираме много от нещата, просто са такива, каквито наистина са! Надявам се помогнах, макар и мъничко и с каквото можах...

https://www.youtube.com/watch?v=C0a3cVq_7zo
https://www.youtube.com/watch?v=6fiF1j2tYBI
osemnova888
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Мар 2015, 05:40

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от osemnova888 »

За да вижда детето цветни кръгове, възможно е да се държи и на очните дъна.Би трявало да изследвате детето си.
Татяна
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Апр 2015, 13:45

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от Татяна »

Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Ще споделя нещо , което с родителите си, лека им пръст, - не съм споделяла, защото техните разбирания и вярвания бяха доста ограничени. И аз от малка виждам такива кръгчета във въздуха. Мислех си, че мога да видя самите молекули на въздуха, но после те ставаха цветни, добиваха различни форми, после станаха подобни на мъгла , неща, които се движеха във въздуха. По-късно, когато поотраснах, стигнах до заключението, че виждам енергията. Енергията, която е в стаята, енергията, която излъчват хората, животните, растенията. Понякога е с цветни кръгчета, друг път е сива, тъмна , следователно нечиста. Хубаво е, че твоето момиченце не е скрила дарбата си от теб. Аз не посмях да споделя това на родителите си и това ме измъчваше дълги години, защото нямаше с кого да говоря за тези неща. Подкрепяй я и я насърчавай. Дарбата й не е случайна. Момиченцето ти е необикновено. Ако не си запозната, прочети статии за кристалните, индиговите и децата на дъгата. Възможно е твоето Слънчице да е такова дете или смесица от тях, както е при мен. (:
Зара
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Апр 2015, 23:29

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от Зара »

Здравейте,добър вариант е да направите изследвания на детето при очен лекар,но ако след това то продължава да вижда цветни кръгчета би било добре да потърсите вариант,най-добрия за анализиране и осъзнаване на това,което детето вижда.......Аз като малка също виждах цветни кръгове,но постоянно майка ми казваше,че е защото.... ми се спи...!!!.С времето и ежедневието нещата се промениха.Но от две години забелязвам странни неща свързани с медитацията....прекалено лесно ми се отдава....дори прекратих с това,защото последния път....беше страшно и не знаех,какво да направя,за да помръдна частичка от тялото си.......сънищата също са странни,....но само понякога...Случва ми се да усещам нагласата на хората към мен за секунди.....също не прекалено често.
Никога не съм за замисляла за тези неща......до преди две години!!
Желая ви успех!!!!!!
ShaSh
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Сеп 2016, 18:55

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от ShaSh »

Здравейте, аз съм нов във форума,но съвсем скоро даже по-рано днес ми попадна една статия, че да виждаш различни цветове около теб означава, че ангела ти пазител се оитва да се свърже с теб.Виждам че темата е стара,но все пак.. Дано ви е от полза успех. Има книги на Дорийн Върчу за ангелите и архангелите. : -)
marianespa
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Окт 2016, 08:17

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от marianespa »

osemnova888 написа:За да вижда детето цветни кръгове, възможно е да се държи и на очните дъна.Би трявало да изследвате детето си.
ЛинаСтан
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Фев 2021, 15:39

Re: Детето ми вижда цветни кръгчета

Мнение от ЛинаСтан »

Здравейте ! Бъдете спокойна с това ,което вижда детето Ви ,защото то вижда ,с вътрешното си зрение .Няма никакъв проблем нито със здравето,нито с очите ,нито с очното налягане .Сензетивна е и феноменална . Но все пак ако, искате да се убедите и успокоите .Накарайте детето си да закрие очи и попитайте дали все още вижда цветните балончета .Ако детето е спокойно ,ще Ви каже, че ги вижда и с отворени, и със затворени очи .
На вътрешното зрение не е нужна физическа светлина . :)
"Идеята за универсална живителна енергия не е нова. Много религии и култури от хилядолетия вярват в съществуването на невидима фундаментална сила, която съставлява и поддържа живота. Наричана чи, прана, мана, аура и много други.
Теорията за оргона е развита от доктор Вилхелм Райх през 1930-а година. Според него съществува живителна сила, невидима и подобна на теорията за етера, био-електрическо поле, което тече през тялото и всичко около него, съдържащо се във всичко живо."
Публикувай отговор