Някой имал ли е опитност извън тялото?

Астрална проекция, Опитност извън тялото, Преживявания близки до смъртта, Осъзнато сънуване
Аватар
sidharta1966
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Юни 2014, 23:51

Re: Някой имал ли е опитност извън тялото?

Мнение от sidharta1966 »

Здравейте. Благодаря за компанията - аз нямам такова обкръжение, което като ме изслуша, да не ме погледне с пододрение. И колкото и аз самата да съм скептична към тази материя, ето че и аз имам цели четири такива преживявания. Първото се случи, когато бях под упойка за сложна операция в детството с минути на клинична смърт. Тогава летях над големите дървета на нашата улица с такава абсолютна реална осезаемост, че усещах как докосвам с безтелесна ръка листата на клонките най-горе и те истински шумяха ли шумяха и дори сега ги чувам. Беше вечер и се носех горе около уличните лампи, и някакви звуци имаше и някакво чувство, които не мога да определя. И този спомен винаги оживява щом го извикам. Мерси че ме изслушахте - знам че има много по-интересни преаживявания, по живописни и колоритни, но това беше моето. Мислех че е случайност, но подобно нещо преживях дълго след това на друга операция и това ме накара доста да се замисля. Ще ви я разкажа другия път.
анонимен
Мнения: 2
Регистриран на: 28 Юли 2015, 16:32

Re: Някой имал ли е опитност извън тялото?

Мнение от анонимен »

Здравейте,пиша защото търся отговори.По време на сън разбирам,че съм готов да премина към "страната на сънищата" (да го наречем) чрез звук който чувам в съзнанието ми.Случвало ми се е да отивам на "там" ,но връзката се разпада бързо заради мен.Изпитвам притеснение да "отивам там" ,защото не знам дали ще се върна ?

Другият ми въпрос е : При отделен случаи почувствах как душата ми се опитва да излезе от тялото,но и там не бях сигурен как да процедирам и какво ще се получи, и изобщо безопастно ли е за здравето ми това, и го прекъснах.

Моля за съвета на някой добре запознат,как да процедирам в овладяването и действията ми,като се има в предвид ,че всичко се случва САМО докато спя.Ще съм благодарен да ми отговорите.
denidimitrova
Търсещ истината
Мнения: 19
Регистриран на: 27 Юли 2015, 12:59
Обратна връзка:

Re: Някой имал ли е опитност извън тялото?

Мнение от denidimitrova »

анонимен написа:Здравейте,пиша защото търся отговори.По време на сън разбирам,че съм готов да премина към "страната на сънищата" (да го наречем) чрез звук който чувам в съзнанието ми.Случвало ми се е да отивам на "там" ,но връзката се разпада бързо заради мен.Изпитвам притеснение да "отивам там" ,защото не знам дали ще се върна ?

Другият ми въпрос е : При отделен случаи почувствах как душата ми се опитва да излезе от тялото,но и там не бях сигурен как да процедирам и какво ще се получи, и изобщо безопастно ли е за здравето ми това, и го прекъснах.

Моля за съвета на някой добре запознат,как да процедирам в овладяването и действията ми,като се има в предвид ,че всичко се случва САМО докато спя.Ще съм благодарен да ми отговорите.
Твоето излизане е непроизволно и се среща често, но ако не се чувстваш готова и подготвена е по-добре да спираш тези процеси щом можеш. Опасно е, да. Има астрални обитатели и ако си новак е трудно да се ориентираш в астрала и да се бориш с тях. Астрални същества могат да завладеят тялото ти, възползвайки се от отсъствието на астралното тяло, което би довело до особен род съжителство.. Ако нямаш добра подготовка и не си достатъчно силен е хубаво около теб да има помощник, който пази физическото тяло и при необходимост го свестява.
Безкрайното търпение поражда незабавни резултати. https://incanto.center/
Latin40
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Ное 2015, 08:02

Re: Някой имал ли е опитност извън тялото?

Мнение от Latin40 »

На мен ми се случи нещо доста странно по време на сън , усетих някакво тропане в стаята в която спя ( помислих си че това е котката ) и съм си задремал пак , по едно време усещам гъделичкане под стъпалото на десният крак ( все едно котката си играе с лапички ) от там все едно нещо ме беше хванало здраво за стъпалото на десният крак и дърпа на долу ( в същото време чувам някаква музика в ушите ) усещам при дърпането че краката започват леко да се отделят , обаче колко повече се отделяше духът от тялото толкова по силна музиката ставаше , имах чувството че дърпането ставаше на тласъци исках да продължи за да видя какво ще стане , но музиката ставаше много силна и ми бучеше в главата , стигнах някъде до гърдите и направо музиката пращеше много силно усетих че нещо не е наред ( хвана ме и страх че дърпането става на долу , а не да е свободно на горе ) и го спрях , събудих се и сърцето ми тупкаше като че ли съм тичал 200 метра спринт , видях че вратата е затворена на сутринта котката е нямало как да влезне ( не знам как да си го обясня ) . Беше доста странен сън , като чели осъзнавах какво правя и не мислех че сънувам ...
тот
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Яну 2018, 18:25

Re: Някой имал ли е опитност извън тялото?

Мнение от тот »

Mariarida написа:Здравейте!Аз също съм виждала тези цветни петна ,като фойерверки,но при мене излизаха от самата мене и се разтваряха във въздуха ,неописуема красота,освен това една светлинна точка,се движеше спираловидно и се разтваряше в тялото ми падайки надолу ..НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ТОВА,което ми се случи,докато бях на една хижа на Пирин ..Някои казват ,че са виждали петната на небето или във въздуха отвън,а при мене бяха в стаята,където бях сама ..Нито съм лягала,нито заспивала,седях седнала и с отворени очи ...

В последно време ОИТ ми зачестяват, започвам да се интересувам и да чета повече по темата и ето така ви открих. Мога да споделя с вас моите преживявания, които винаги са различни, но етапите до достигане до състоянието са винаги едни, понякога преминавам през тях по-бързо, друг път по-бавно и болезнено.
От 14-15 годишна преживявам сънни парализи, които са ми се случили толкова много пъти, че даже не мога да ги изчисля. Десетки, а може и да са стотици. Понякога се случваха по няколко пъти на нощ. Чувството беше придружено с невероятна болка по цялото тяло, огромно напрежение и толкова силен шум в ушите, че имах чувството, че се намирам на летище и всеки момент ще ми се пръснат тъпанчетата от шума на излитащи самолети. Това придружено с паниката - "Какво става..умирам ли, някой идва да ме вземе?" правеше преживяването неприятно. Всеки път изпитвах страх. Усещах присъствие около себе си, понякога и над мен. Случваше се да имам страх да заспа, защото знаех, че пак ще се случва.
Постепенно започвах да не обръщам внимание на парализите с времето, преборих страха, болката и шума намаляваха. Една нощ, преминавайки през състоянието на кратка сънна парализа, когато спи само тялото ми и аз много добре осъзнавам, че не сънувам, се озовах на положение над мен самата, като виждах всичко в стаята на 360 градуса. Направи ми впечатление, че в стъклената част на вратата се отразява светлина. Уплаших се и сякаш "тупнах" обратно в себе си. Станах и видях, че светлина във вратата наистина се отразяваше и погледнах през прозореца, който се намираше срещу вратата - долу имаше запалена кола с пуснати фарове. Това беше първото ми подобно преживяване, което по-късно разбрах, че се нарича" опитност извън тялото". Беше за кратко.
Две години по-късно ми се случва ОИТ за втори път. Отново сънна парализа, на която вече се научих да не обръщам внимание, но през това време си мислех и се питах дали съм заключила вратата на апартамента. Лежа и се опитвам да си спомня и решавам все пак да стана да проверя, но си казвам "О, не.. сега докато се размърдам от тая сънна парализа, 100 часа борба ще е". Опитвах се да се раздвижа обаче костваше много сила, крещях в себе си да се събуди тялото, но не ставаше. Накрая се ядосах и изкрещях "Я ставай веднага!" В този момент се изправям, само че усещам, че нещо не е наред. Изправям се със нечовешко усилие, придружено с много силно напрежение и изведнъж усетих "отлепяне". Както се "засилих" за движението до седнало положение на леглото, изведнъж се озовах с поглед пред корема си. Осъзнах, че се чувствам страхотно лека, чувствах, че мога да се огъна и разтегна, както си искам, чувствах, че нищо не ми пречи и все едно съм направена от пластелин. Трудно за обяснение е подобно преживяване. От една страна тялото ми лежеше, от друга страна изправяйки се до седнало положение, видях контура на тялото си, който се движеше, светеше с синьо-бяла светлина и беше просто контур на мен. Озовавайки се с поглед пред корема видях нещо, което приличаше много на образите, които сме виждали на "Млечния път". Видях, че той също свети със такива цветове, в центъра синьо, преливайки до бяло. Движеше се много бавно около центъра си. Беше много красиво и странно. Цялото това преживяване се случи много бързо, аз се уплаших и се върнах обратно в себе си. Събудих се и започнах да си задавам въпроси какво е това. Това беше най-яркото и впечатляващо преживяване.
Третият път по време на ОИТ видях цветни петна, напомняйки фойерверки. Следващият път чувствах лекота, все едно лежа във въздуха и се движа в дясно от мен нагоре. Всеки път е различен, но усещането за лекота, хармония и пълноценност винаги присъства.
Много ще се радвам ако някой от вас също е преживявал ОИТ да ги сподели и да разкаже за тях. Чакам с нетърпение!
Публикувай отговор