ИМА ЛИ ЛЕК ЗА РАКА?...

Всичко за алтернативното лечение

ИМА ЛИ ЛЕК ЗА РАКА?...

Мнениеот apostoloff » 30 Апр 2016, 13:04

ЗА ВСЯКА БОЛКА ИМАЛО БИЛКА

Напоследък се разгорещиха дебатите около целебните качества на лимоновия сок. Понякога е наистина трудно да отсеем зърното от плявата. Каква е все пак истината за лимоновия сок?...

Лимонът, не ще и дума, е един чудесен плод, който наистина има способността да убива ракови клетки. Смятат го дори за 10 000 пъти по-силен от всяка химиотерапия! Защо повечето хора не знаят това?...

Защото има организации, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимона. Много фирми и фирмички по света се опитват да създадат синтетичен заместител на лимоновия сок и всячески се стремят да запазят вълшебните свойства на този плод в тайна.

Множество изследания доказват, че лимонът има силен антиканцерогенен ефект. Освен това той има и много други свойства- оказва силен положителен ефект върху кисти и тумори.

Лимонът притежава също така силен антимикробен ефект и е с широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички Той е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високото кръвно налягане и е чудесен антидепресант, който предпазва от стрес и нервни разстройства.

Интерес представлява източникът на тази информация. Един от най – големите производители на лекарства твърди, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 досега, данните сочат, че лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включителноно дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас.

Лимонът забавя растежа на раковите клетки и оказва 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.
Възниква въпросът за дозировката. Проведените експерименти показават, че приемането на 150 милилитра лимонов сок четири пъти в седмицата намалява риска от раково заболяване с цели 53 %!

За препоръчване е да се ползват био лимони. Специлистите ни съветват да ги мием добре с четка, а след това да ги замразим в камерата. Замръзналите лимони се стържат с кората върху ястия, салати и супи. Това е тяхното идеално приложение.

Длъжен съм обаче да отбележа, че е наивно да се очакват чудеса. Лимоновият сок е чудесно профилактично средство, но той НЕ МОЖЕ да излекува напълно раковото заболяване! Той подпомага обаче активно всяка една терапия и окончателното изцеление.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
*************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff
Търсещ истината
 
Мнения: 40
Регистриран на: 12 Апр 2014, 07:25
Местоположение: София

Re: ИМА ЛИ ЛЕК ЗА РАКА?...

Мнениеот Holydream » 12 Май 2016, 08:39

Има лек за всичко, не само за рака. Истинската съкровищница се крие и все още не е в реализирана масова достъпна форма в полза на човечеството! Причините за здравомислещите и повдигнали нивото си на съзнание, са пределно ясни. На който му харесва касапницата нека й отдава дан и не включва в какво се е забъркал, какво в действителност става, защо, заради какво и тем подобни :twisted: :geek: Споделеното от д-р Румен Стоилов най-малкото може да разбие тотално представите на утвърдената медицина, може да предостави идеи, а може би и ще ни призове да се замислим... ;)

Holydream
Търсещ истината
 
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Назад към Други алтернативни методи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron