Рейки в Стара Загора

Дискусии за древната техника за лечение с енергия
mariqasenova84

Рейки в Стара Загора

Мнение от mariqasenova84 »

Здравейте,
от скоро време се интересувам от Рейки, моля да ми препоръчате някоя добра школа в която да предлагат обучение в град Стара Загора.Благодаря предварително
veronikatosheva

Re: Рейки в Стара Загора

Мнение от veronikatosheva »

Здравей, Мария препоръчвам ти да отидеш в Рейки център Хармония при Маги, много позитивен човек, ходя почти всяка семица при нея и съм много доволна ;)
asse

Мнение от asse »

На какво енергийно ниво трябва да е човек за да може да отдава рейки - трябва ли да е напълно здрав духовно и физически
Всеки иницииран ли може да лекува с рейки и от кое ниво?
Освен затопляне и раздвижване на енергията какъв друг оздравителен ефекти има в/у нас
Има ли разлика при практикуване в/у себе си и друг човек-роднина или непознат?
veronikatosheva

Мнение от veronikatosheva »

Здравейте, asse.
По въпросите:
1. За да отдава рейки, човек, най-малкото трябва да се чувства добре. Самият той да е в добро духовно състояние и добро физическо здраве.
2. След инициация в 1 ниво на традиционно рейки, може да лекуваме себе си и приятелите ни, които са близки до нас и имат желание. След инициация във 2 ниво традиционно рейки можем да изпращаме енергията на разстояние на друг човек в нужда.
3. Оздравителният ефект можете да усетите и почувствате само след сеанс или терапия, няма как да се обясни ефекта, защото е строго индивидуален за всеки човек.
4. Ние сме проводници на енергията, рейки е космическа енергия, лекува причината за даденият проблем. Така, че при правилно насочване, няма разлика при практикуването.
Надявам се да съм била изчерпателна. Хубав ден и прекрасен уикенд.
Публикувай отговор