Телепатия

ЕСВ, Далечно виждане, Телепатия, Психокинези и т.н.
CantBelieveIt
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юли 2016, 18:51

Телепатия

Мнение от CantBelieveIt »

Не знам дали някой ще ми повярва, но от известно време насам успявам да предавам мислите си на другите хора.
Знам, че не е нещо ново, но понякога това се случва в диаметър над 50 метра. (и странното е, че не е като шепот, а като, че ли им говоря на глас, но в главите им. И това е с всяка една моя мисъл). Направих си малък експеримент и, когато насочвах вниманието си към даден човек, който е на около 50 метра от мен, и започвах да говоря на ум и около 60% от хората започваха да се оглеждат, да се въртят, да гледат зад тях. Стори ми се като съвпадение в първия момент и реших да пробвам нещо друго. Минаваше човек с бутилка в ръка и му казах, че правя научен експеримент със свръх радиочестотни вълни и съответно ако отпие от бутилката ще получи 50лв. Човека се огледа няколко пъти, отпи от бутилката и му казах. ОК, сега изчакай няколко минутки идвам при теб с парите, и най-интересното беше, че човека чакаше там и се оглеждаше в продължение на около 5 минути. Не знам колко от вас биха ми повярвали, но всичко до тук е АБСОЛЮТНА ИСТИНА. Странното е, че аз не мога да чувам на другите хора мислите. Според мен трябва да преборя егото си, защото, когато съм сред много хора и мислите ми са като фонтан и мисля, че сами се досещате какво става ....
Лично аз през живота си не съм чувал за нещо подобно.
Някой има ли идея как да се спася от този "талант/дарба", защото не е приятно, когато вървя по улицата или, когато вляза в магазин и ми мине някоя мисъл през главата, хората да ме гледат като полезно изкопаемо.
Никой от приятелите ми не иска да се вижда с мен, защото мислят, че съм болен.
Наистина вече не знам какво да правя ..
Ако някой има съвети ще съм му изключително благодарен !!!
Valentina
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Сеп 2016, 04:00

Re: Телепатия

Мнение от Valentina »

Здравей,аз лично немога да ти помогна ,но познавам човек който се занимава с надарени деца ,мога да те свържа (gvalia6@gmail.com)
rebel2412
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Сеп 2018, 11:08

Re: Телепатия

Мнение от rebel2412 »

Аз мога да чета мислите на другите. Не точно четене, но когато си помисля нещо някой друг го казва.
Kali
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Сеп 2020, 19:21

Re: Телепатия

Мнение от Kali »

Аз чувам разговори на хората, без значение от разстоянието, чувам ги в главата си, сякаш се намират при мен тези хора и говорят. Но са хора, които познавам, и разговорите им по някакъв начин са свързани с мен.
ЛинаСтан
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Фев 2021, 15:39

Re: Телепатия

Мнение от ЛинаСтан »

Kali написа:Аз чувам разговори на хората, без значение от разстоянието, чувам ги в главата си, сякаш се намират при мен тези хора и говорят. Но са хора, които познавам, и разговорите им по някакъв начин са свързани с мен.
Здравейте ! В отговор на въпросът Ви :
"Симулация на невронна мрежа, изкуствена невронна мрежа или разговорно наричан само невронна мрежа, е модел за обработка на информация, вдъхновен от изучаването на биоелектричните мрежи в мозъка на човека.Математическият аналог на биологичната невронна мрежа представлява множество от взаимносвързани прости изчислителни елементи (неврони). Всеки неврон приема сигнали от другите (под формата на числа), сумира ги, като сумата минава през активационна функция, и така определя своята активация (степен на възбуда), която се предава по изходящите връзки към другите неврони. Всяка връзка има тегло, което, умножавайки се със сигнала, определя неговата значимост (сила). Теглата на връзките са аналогични на силата на синаптичните импулси, предавани между биологичните неврони. Отрицателна стойност на теглото съответства на потискащ импулс, а положителна – на възбуждащ."
Вие сте стимулирали част от Неокортексът Ви,която отговаря за вътрешните Ви пет априора . :виждане ,чуване и тектилните (вкус ,миризма и осезание) .Желая Ви ,здраве и успехи ! :)
timothyferriss
Търсещ истината
Мнения: 8
Регистриран на: 19 Юни 2023, 10:03

Re: Телепатия

Мнение от timothyferriss »

Редуцирането на стреса и управлението на своите емоции може да помогне в подобряването My Singing Monsters на ситуацията. Техники като медитация, дълбоко дишане и йога могат да ви помогнат да се успокоите и се справите със стреса.
Публикувай отговор