Уважаеми Господине / жо,
Вашите колеги от България, увеличиха броя на Клиентите си за снимки с уреди за енергийно и здравословно състояние / Биорезонанс, Квантов анализатор, Аура камера и други / , няколко пъти, в един кратък период от време още в самото начало.
Благодарение на използването на нови устройства, които увеличават (подобряват) енергийното състояние за 30 минути, те получиха много повече клиенти, защото доволните клиенти веднага препоръчваха техните услуги на своите познати.
Ние знаем, че можем да постигнем подобни резултати и във Вашият случай. Бъдете свободни да се свържете с нас, наш представител в България, г-жа Мария Кирилова - 0888 119994.
С уважение:
Taтяна Станкович
PXDS
Здравейте,
Казвам се Мария Кирилова от гр. София. На 41 год. съм, но въпреки мойта млада възраст smile emoticon поне аз така се чуствам си бях докарала доста здравословни неразположения. От къде да започна, първото и едно от мойте стари здравословни състояние е това, че преди около 13 год. през 2003 год. направих една страхова невроза / паническо разстройство /, познато на голяма час от аудиторията предполагам. През цялото това време къде ли не съм ходила и какво ли не съм правила, психолози, медитации, иглотерапии и куп други неща. Всичките тези терапии са ми помогнали във времето да преодолея това си състояние и да се справям с него, но остана едно чувство в слънчевият ми сплит което не ме напускаше и само при най – малкото притеснение или напражение се появяваше. Смело и отговорно заявявам, че откато започнах да ползвам ПХД Биотерапевтичната плоча, това ми усещане за тревожност и неспокойство в слънчевият сплит изчезна. Достатъчно е само да гушна плочата за 30 мин. след тежък и напрегнат ден и се зареждам напълно, чуствам се бодра и с нови сили за действие. Когато лежа на нея усещам как от мен изчезва цялото напрежение под формата на тръпки по тялото ми, чувството е все едно, че през мен минава кристална, чиста вода която отмива и снема цялата „ мърсотия „ събрана през деня.
Другият прекрасен продукт, който ми помага да не се въртя преди сън а да заспивам веднага, това е ПХД Биопирамидата. Сутрин докато си пия кафето, задължително си зареждам една чаша вода върху отвореният капак на пирамидата и след 15 мин. я изпивам с удоволствие.
От доста време насам, може би около 6 месеца имах проблем с подуването на стомаха в горната част и то вечер късно преди лягане. Чуството е много неприятно, все едно те надуват през устата с тръба и ще се пръснеш. Друг мой проблем, който имах е много болезнен предменстурален синдром придружен със силно главоболие, болки в яйчниците, повръщане, виене на свят, така поне 7 дни преди началото на цикала ми. Да не забравя и проблема с нередовното ходене до тоалетна, а всички знаем, че това е един от основните проблеми за много други болести. И още нещо, килограмите ми....като повечето от нас и аз какво ли не съм пробвала, диети, хранителни режими, различни добавки, свалям за известно време и после обратният резултат. Всички тези проблеми от подутият корем до килограмите и то без да влагам каквито и да е усилия си ги реших в рамките на месец – два и то как? С днешна дата / 28.04.2015г. / след ползване на ПХД Биотерапевтичната плоча всеки ден аз свалих 8 кг. и се събрах на обем с 4-5 см. Усещането е превъзходно, чувствам се бодра, енергизирана, свежа и всеки ден по- млада и по - слаба на килограми разбира се.
Поздрави!
Мария Кирилова