от мой вариант » 13 Мар 2014, 09:42
Всичко, което не си ти, еИлюзия.
В това число и Бог.
но от друга страна е добре да приемаш и обичаш бог - един ден, когато се получи насищане, то това цялото приемане и любов към бог, ще се обърне към приемане и обичане на себе си .
Така че, от една страна е илюзия, от друга страна е начин да обичаш и приемеш себе си
/но не е единствения начин. реално можеш да обичаш и приемеш и коя да е друга илюзия, освен бог...така или иначе, когато се получи насищане, цялата тази любов и преданост, ще се обърне и потече към теб/
да, обичай бог, с цялото си сърце, с всичкия си аз, с цялата си душа и с всичката си сила
така ефектът на насищане ще стане по-бързо...
но ако не обичаш бог с цялото си сърце и т.н., и служиш на двама господари едновременно, ефектът на насищане ще отнеме много време и твоята реализация ще се забави
аз съм пробвала и двата варианта, първоначално един след друг, тоест последователно.......а после ми се случи двата варианта да текат в едно и също време...и т.н. но аз така си го направих, защото съм нетърпелива по природа, обичам силно да експериментирам със себе си, и обичам да побеждавам