Страница 1 от 1

Моята баба

МнениеПубликувано на: 21 Авг 2015, 15:17
от Evgeni
Моята баба страда от захарен диабет от 35 години.Тя е 68-годишна.Инсулинозависима е от 26 години.Полусляпа поради ретинопатия.Какво може да се направи?Тя взима много лекарства и за другите си органи,тъй като са увредени вследствие на диабета.Изобщо не й помагат.С всеки изминал ден се отчайва от живота.Дори е надебеляла заради лекарствата.Моля ви рецепти ли, методики ли,практически упражнения ли, позитивно мислене ли.Ако щете и ако има начин(защото това съм го чувал)да си отвори третото око и там(в енергийния свят) да попита за помощ. Благодаря ви и от нейно и от мое име.Само да знаете че трудно се движи и сигурно няма да се получи ако й дадете съвет с физически упражнения.Както казах тя е вече на 68 години.Моля ви,вие си знаете какво ще е нужно.Ние с баба вярваме във вас.

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2015, 19:20
от dony
Изтегли книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си". Към края има таблица с болести и съответните позитивни утвърждения, които да се казват. Колко пъти на ден ще се казват е въпрос на избор.
Друга книга, която да ти препоръчам, е " Ти, лечителят" на Хосе Силва - метода на трите картини ми излекува главоболие с почти 20 годишна давност.

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2015, 08:50
от Evgeni
Благодаря ти от сърце.Ще ги изтегля и ще утвърждаваме.Дано да се излекува.Ако някой има други съвети или мнения да пише.

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2015, 09:37
от denidimitrova
Заведи я на няколко рейки сеанси. След това може да вземе първо ниво и сама да се лекува. Резултатите са зашеметяващи. Моята учителка е била отписана от лекарите, но благодарение на космическата енергия, която е получила с рейки, за 6 месеца вече е била на крака!

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 24 Авг 2015, 10:23
от Evgeni
Баба каза, че не я интересува толкова диабета колкото очите.Баба каза ,че е ходила преди на рейки сеанси и не действат.Това е било още отначало когато е ослепяла.Взели са й 200 лв и не са й помогнали въобще.След това й правеха операция и едното око едвам вижда, а пък другото изобщо.Каза че виждала тъмнина.Има отлепване на ретината.Моля ви.Дайте някакъв съвет или методика за очите.Баба каза че за нея очите са важни ,защото не вижда къде върви и още куп други неща не може да прави.Моля ви дайте нещо за очите-методика ли ,визуализации ли, усещане сякаш вече чудото се е случило ли.Моля ви.Чакаме отговори. :cry: :|

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2015, 13:38
от Evgeni
Изтеглих книгата на Луиз Хей "Излекувай живота си". Прочетох таблицата на баба и тя каза ,че това са глупости .Каза че таблицата е грешна.Няма как тези утвърждения да я излекуват и че това било пълна простотия.Каза ми че лъжат хората с тези книги за да правят пари.Каза ми, че няма как човек да си повтаря, че вижда и това да се случи като е отлепена ретината на окото и не вижда НИЩО.Няма никакъв ефект.Баба каза, че тази книга е пълна глупост.Баба каза ,че това е невъзможно и едва ли някой ще има ефект от тези утвърждения.Моля ви дайте други съвети.

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2015, 09:57
от denidimitrova
Баба ти щом не вярва.. няма и да се оправи ;)

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2015, 19:12
от Holydream
Привет и помощ и от мен ;) Истина е, вярата е голямо нещо, но тя е силна, когато е истинска, съкровена и най-вътрешна... Колкото и да желаем и да искаме да помогнем, ако го няма вътрешния импулс и най-искреното желание все едно нищо. Боли, не боли, така е... Преминах през подобен, макар и не толкова тежък случай с диабет. Мога да кажа, че по-възрастното поколение трудно възприема и упорито се държи към старото и установеното, с което прави борбата и желанието за помощ и подкрепа почти невъзможна. То бяха диети, то съвети, то препирни и интересни дебати :) Горе-долу се оправихме, но изборът и грижата за себе си, си остава отново лична отговорност. Забелязах поне малко напредък и това много ме радва! Надявам се и искрено вярвам, че ще се получи и при вас! ;)
Ето ви информация за квантовия лечител Никола Стоянчев, дано да сте от София или най-малкото близо до нея. Може би евентуалната среща с него ще отключи или помогне с нещичко...

http://www.videlina.org/?p=12012

Ето също интересно и полезно инфо от Мартина Иванова за свой избор и подробно интервю с феноменалния лечител, макар и да го има като съдържание в първия линк ;)

http://www.svoizbor.com/2015/09/why-live-like-victim/

http://www.svoizbor.com/2013/02/the-healer-nikola-stoyanchev-interview/

Желая ви успех и положителни резултати!

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2015, 11:27
от Evgeni
Много благодаря на denidimitrova и Holydream.Вярата е може би едно от най-силните оръжия на човека.Само искам да кажа на Holydream, че не живеем в София нито сме близо до нея.Живеем в Бургас и едва ли ще отидем някога при този господин понеже нямаме и финансови средства.Баба много не вярва в тези неща, а аз й казвам,, добре бабо тогава само си повтаряй утвържденията'' понеже в една тетрадка й написах сумати утвърждения, а тя пак не иска да ги казва.Значи е вярна поговорката ,че можеш да покажеш на човека къде е водата, но не можеш да го накараш да пие.Хора тя самата уж иска да се излекува, а пък в същото време казва,, оф тва са глупости ,оф чудят са кво да ни излъжат и ние да вярваме''.Хора какво да правя-да я оставя сама да си реши какво иска или да упорствам за да може поне до някакъв резултат да стигнем.Каквото и да й каже човек, тя го отхвърля.Какво да правим???? :?: :?: :?: :( :( :( :| :|

Re: Моята баба

МнениеПубликувано на: 18 Мар 2016, 14:24
от zorniza
И аз имам подобен проблем. Може ли да пишеш какво се случва с баба ти - успя ли?