Evgeni написа:Принципът е такъв: Пожелаваш, изживяваш като вече случило се и го забравяш. Тогава то се случва и е нужно да го приемеш с любов.Този принцип ми бе даден от Ивомир Димчев(сигурно много от вас са го гледали в интернет).Той беше казал ,че на жена чийто крак е бил по къс от другия, бил пораснал за 15 минути.как става това?Искам да разбера вашите мнения по този въпрос и някой използвал ли е този принцип и да даде пример.Смея да кажа,че се упражнявам,но някакси не се получава.А пък и някакси ми звучи странно,този принцип ако е верен,то, всеки може да се почувства сякаш има всичко,което желае и хоп то е там.Не ми се вярва много да е така.Искам да разбера и вашите мнения,защото с този принцип или методика ако искате го наречете, искам да помогна на баба ми за да се излекува.А пък и имам нужда от собствен апартамент.Но засега само искам да разбера мненията ви по въпроса и дали някой го е използвал и е проработило.Само да не забравя и да кажа, че нямам пари и не мога да отида на семинар на същия този човек(Ивомир Димчев).Казвам го,защото някой може да ми каже ами отивай тогава на негов семинар,той ще ти обясни.Нямам финансова възможност.Само искам да знам някой дали го е използвал и да ми даде пример как точно стават нещата.Относно апартамента съм използвал една методика с визуализация бях я казал и на баба ми но нищо не проработи.Много пъти съм си представял как вече имам собствен апртамент ама нищо не става.Не мога да разбера сега кой лъже и кой не.Моля ви помогнете.Трябва да използвам утвърждения ли и да ги комбинирам с визуализацията,да се моля ли, не знам просто какво вече да направя.Благодаря ви предварително за помощта и отговорите ви.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта