Някой запознат ли е с този принцип?

Всичко което не попада в останалите форуми

Някой запознат ли е с този принцип?

Мнениеот Evgeni » 21 Авг 2015, 15:06

Принципът е такъв: Пожелаваш, изживяваш като вече случило се и го забравяш. Тогава то се случва и е нужно да го приемеш с любов.Този принцип ми бе даден от Ивомир Димчев(сигурно много от вас са го гледали в интернет).Той беше казал ,че на жена чийто крак е бил по къс от другия, бил пораснал за 15 минути.как става това?Искам да разбера вашите мнения по този въпрос и някой използвал ли е този принцип и да даде пример.Смея да кажа,че се упражнявам,но някакси не се получава.А пък и някакси ми звучи странно,този принцип ако е верен,то, всеки може да се почувства сякаш има всичко,което желае и хоп то е там.Не ми се вярва много да е така.Искам да разбера и вашите мнения,защото с този принцип или методика ако искате го наречете, искам да помогна на баба ми за да се излекува.А пък и имам нужда от собствен апартамент.Но засега само искам да разбера мненията ви по въпроса и дали някой го е използвал и е проработило.Само да не забравя и да кажа, че нямам пари и не мога да отида на семинар на същия този човек(Ивомир Димчев).Казвам го,защото някой може да ми каже ами отивай тогава на негов семинар,той ще ти обясни.Нямам финансова възможност.Само искам да знам някой дали го е използвал и да ми даде пример как точно стават нещата.Относно апартамента съм използвал една методика с визуализация бях я казал и на баба ми но нищо не проработи.Много пъти съм си представял как вече имам собствен апртамент ама нищо не става.Не мога да разбера сега кой лъже и кой не.Моля ви помогнете.Трябва да използвам утвърждения ли и да ги комбинирам с визуализацията,да се моля ли, не знам просто какво вече да направя.Благодаря ви предварително за помощта и отговорите ви.
Evgeni
Търсещ истината
 
Мнения: 13
Регистриран на: 21 Авг 2015, 14:45

Re: Някой запознат ли е с този принцип?

Мнениеот denidimitrova » 24 Авг 2015, 09:34

Evgeni написа:Принципът е такъв: Пожелаваш, изживяваш като вече случило се и го забравяш. Тогава то се случва и е нужно да го приемеш с любов.Този принцип ми бе даден от Ивомир Димчев(сигурно много от вас са го гледали в интернет).Той беше казал ,че на жена чийто крак е бил по къс от другия, бил пораснал за 15 минути.как става това?Искам да разбера вашите мнения по този въпрос и някой използвал ли е този принцип и да даде пример.Смея да кажа,че се упражнявам,но някакси не се получава.А пък и някакси ми звучи странно,този принцип ако е верен,то, всеки може да се почувства сякаш има всичко,което желае и хоп то е там.Не ми се вярва много да е така.Искам да разбера и вашите мнения,защото с този принцип или методика ако искате го наречете, искам да помогна на баба ми за да се излекува.А пък и имам нужда от собствен апартамент.Но засега само искам да разбера мненията ви по въпроса и дали някой го е използвал и е проработило.Само да не забравя и да кажа, че нямам пари и не мога да отида на семинар на същия този човек(Ивомир Димчев).Казвам го,защото някой може да ми каже ами отивай тогава на негов семинар,той ще ти обясни.Нямам финансова възможност.Само искам да знам някой дали го е използвал и да ми даде пример как точно стават нещата.Относно апартамента съм използвал една методика с визуализация бях я казал и на баба ми но нищо не проработи.Много пъти съм си представял как вече имам собствен апртамент ама нищо не става.Не мога да разбера сега кой лъже и кой не.Моля ви помогнете.Трябва да използвам утвърждения ли и да ги комбинирам с визуализацията,да се моля ли, не знам просто какво вече да направя.Благодаря ви предварително за помощта и отговорите ви.


Не съм запозната с тази личност, но това за желанията си е универсално. Всеки учител би ти казал, че при желанията трябва да изпиташ радостта, удовлетворението от това, което всъщност трябва да почувстваш вътрешно, че е вече твое. Не мисля, че е хубаво да го забравяш.. Колкото по-често правиш визуализация с усещане - толкова по-добре. Така една приятелка получи работата, която искаше. Всичко и се сбъднало по абсолютно същия начин, по който визуализирала. Но ако ти се отнасяш скиптично към това, не си търпелив или пък не го искаш на 100% няма как да стане. :roll:
Безкрайното търпение поражда незабавни резултати. https://incanto.center/
denidimitrova
Търсещ истината
 
Мнения: 19
Регистриран на: 27 Юли 2015, 12:59

Re: Някой запознат ли е с този принцип?

Мнениеот Evgeni » 24 Авг 2015, 10:09

Много ти благодаря.И аз си мислех че е странно да го забравиш, защото нали ти самия трябва да вибрираш на вибрацията сякаш имаш това, което желаеш и чак тогава то ще се случи.А не да го почувсваш и да го забравиш.Човек трябва да е постоянен във вибрацията на това, което иска или му е нужно.Да те питам става ли примерно така:първо утвърждаваме много пъти това което искаме,след това го визуализираме в детайли и усещаме какво е чувството.И накрая чувството създава привличането.Ако имаш и други съвети пиши.Много ми е нужен апартамент. :|
Evgeni
Търсещ истината
 
Мнения: 13
Регистриран на: 21 Авг 2015, 14:45

Re: Някой запознат ли е с този принцип?

Мнениеот denidimitrova » 25 Авг 2015, 10:53

Няма първо, второ. Всичко си го правиш на веднъж. И не мисля, че апартамент ще ти падне от небето. Няма как да не си мръднеш пръста и просто да стане нещо. Може първо да помолиш Вселената и да визуализираш самия начина, по който искаш да получиш апартамент. Например да си намериш по добре платена работа. ;)
Безкрайното търпение поражда незабавни резултати. https://incanto.center/
denidimitrova
Търсещ истината
 
Мнения: 19
Регистриран на: 27 Юли 2015, 12:59

Re: Някой запознат ли е с този принцип?

Мнениеот Evgeni » 25 Авг 2015, 15:23

Защо не може да привличаме с чувство и мисъл ами трябва да се бъхтим по 12 часа всеки ден.Целия този процес е натоварващ и стресиращ.Нещата трябва да стават от самосебе си.А не през цялото време да работим и да се натоварваме.Ние трябва да сме отворени към тях.Няма ли как просто нещата да се получат без да полагаме толкова труд(говоря за ФИЗИЧЕСКИ труд, не за мисълта и чувсвата, които трябва да изпитваме).Когато се визуализира не се ли визуализира крайната цел.Защото ти беше написала че мога да визуализирам НАЧИНА по който да го получа.
Evgeni
Търсещ истината
 
Мнения: 13
Регистриран на: 21 Авг 2015, 14:45

Re: Някой запознат ли е с този принцип?

Мнениеот Dalia » 16 Дек 2015, 11:14

При мен нещата се получават така: намерение+визуализация /със съответната емоция разбира се/ и нататък поддържане на визуализацията във фонов режим. Според мен не е добре да се визуализира начина на получаването...понякога нещата се получават по много неочакван начин. Вселената знае най-добре. Апартамент не съм искала, но поисках селска къща преди три години, а нямах никакви пари, за да си я купя. Това не ме спря да търся из нета обяви, дори да ходя на огледи. Меко казано обиколих страната да си търся моята къща... Когато харесах тази къща /буквално се влюбих от пръв поглед в нея/, братовчедка ми неочаквано реши да продава земите от дядо ни и така за броени дни получих парите, които ми трябваха за покупката. Така че - оставете начина, фокусирайте се на конкретното искане. Сега правя нещо подобно с друга цел и всичко се движи по много странни пътища, но ме води към това, което искам...Лесно е и много, много забавно. Успех! :)
Dalia
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Дек 2015, 10:54

Назад към Общ форум

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron