Телепатия

ЕСВ, Далечно виждане, Телепатия, Психокинези и т.н.

Телепатия

Мнениеот CantBelieveIt » 30 Юли 2016, 18:57

Не знам дали някой ще ми повярва, но от известно време насам успявам да предавам мислите си на другите хора.
Знам, че не е нещо ново, но понякога това се случва в диаметър над 50 метра. (и странното е, че не е като шепот, а като, че ли им говоря на глас, но в главите им. И това е с всяка една моя мисъл). Направих си малък експеримент и, когато насочвах вниманието си към даден човек, който е на около 50 метра от мен, и започвах да говоря на ум и около 60% от хората започваха да се оглеждат, да се въртят, да гледат зад тях. Стори ми се като съвпадение в първия момент и реших да пробвам нещо друго. Минаваше човек с бутилка в ръка и му казах, че правя научен експеримент със свръх радиочестотни вълни и съответно ако отпие от бутилката ще получи 50лв. Човека се огледа няколко пъти, отпи от бутилката и му казах. ОК, сега изчакай няколко минутки идвам при теб с парите, и най-интересното беше, че човека чакаше там и се оглеждаше в продължение на около 5 минути. Не знам колко от вас биха ми повярвали, но всичко до тук е АБСОЛЮТНА ИСТИНА. Странното е, че аз не мога да чувам на другите хора мислите. Според мен трябва да преборя егото си, защото, когато съм сред много хора и мислите ми са като фонтан и мисля, че сами се досещате какво става ....
Лично аз през живота си не съм чувал за нещо подобно.
Някой има ли идея как да се спася от този "талант/дарба", защото не е приятно, когато вървя по улицата или, когато вляза в магазин и ми мине някоя мисъл през главата, хората да ме гледат като полезно изкопаемо.
Никой от приятелите ми не иска да се вижда с мен, защото мислят, че съм болен.
Наистина вече не знам какво да правя ..
Ако някой има съвети ще съм му изключително благодарен !!!
CantBelieveIt
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юли 2016, 18:51

Re: Телепатия

Мнениеот Valentina » 25 Сеп 2016, 04:05

Здравей,аз лично немога да ти помогна ,но познавам човек който се занимава с надарени деца ,мога да те свържа (gvalia6@gmail.com)
Valentina
 
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Сеп 2016, 04:00

Re: Телепатия

Мнениеот rebel2412 » 06 Сеп 2018, 11:14

Аз мога да чета мислите на другите. Не точно четене, но когато си помисля нещо някой друг го казва.
rebel2412
 
Мнения: 3
Регистриран на: 06 Сеп 2018, 11:08

Re: Телепатия

Мнениеот Kali » 12 Сеп 2020, 19:30

Аз чувам разговори на хората, без значение от разстоянието, чувам ги в главата си, сякаш се намират при мен тези хора и говорят. Но са хора, които познавам, и разговорите им по някакъв начин са свързани с мен.
Kali
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Сеп 2020, 19:21

Назад към Телепатия и Екстра-сензорни възприятия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron