Зазляват взаимоотношенията ми...

Дискусии за личното и духовно развитие

Re: Зазляват взаимоотношенията ми...

Мнениеот kavlar » 13 Апр 2015, 21:31

Здравей!
Благодаря за това, че веднага ми написа мнението си. Не съм много опитна с форумите, пък и ежедневието ми е доста натоварено, затова не отговорих веднага.
Точно когато го писах, се бях поддала на емоцията. Много съм емоционална и това ми е играло лоши шеги в миналото. Сега се опитвам да им дам друго лице - да не им позволявам да ме контролират. Много ми е трудно - последният срив показа, че имам още много работа над себе си.
Извинявай, че не ти отговорих веднага. И сега няма да мога да пиша дълго, защото наближава 22 и 30 ч., а и мама седна до мен. Ще пиша пак утре вечер. Усмихната и светла седмица!
kavlar
 
Мнения: 2
Регистриран на: 29 Мар 2015, 21:23

Re: Зазляват взаимоотношенията ми...

Мнениеот Pkarin » 20 Май 2015, 07:02

Реалният живот не е йога карма упражнения и глупости .Хората които вярват на на разни измислени учители по йога врачки и ....са болни и нещасни слаби ....нещастни.живеите на земята сега усмихваите се без да философства те кои ме харесва кои ми завижда ....Да си жив е дар от бога хората моито страдат вярват в неговият враг.
Pkarin
 
Мнения: 1
Регистриран на: 20 Май 2015, 06:49

Re: Зазляват взаимоотношенията ми...

Мнениеот Holydream » 31 Май 2015, 08:52

Спомних си нещо от Учителя (Петър Дънов), "Кажеш ли, че си нещастен - погребваш нещо в себе си"... Четете Дънов и Щайнер, те са казали истината преди много време, има дузина предоставени книги и в електронен вариант от тях.
Ето ви една микроскопична частичка от едно цяло всеобхватно знание, търсете и четете това, което ви е нужно и ви интересува ;)
http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=540&LangID=0&Letter=*

Според мен ако отношенията зазляват никак не е беда, а е за чистка от старото и вече ненужно, и анализ, преработка и приемане на новото! Да си жив не е лесно, но пък вярвам, че си заслужава, само да преминем безпрепятствено и с признателност през изпитанията! :D
Holydream
Търсещ истината
 
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Re: Зазляват взаимоотношенията ми...

Мнениеот Криле » 26 Юли 2015, 19:55

Здравей, Румид! Преди години при мен започна подобен процес, който ме постави в условия на пълна изолация...Беше изключително болезнено. Дори някой да приявеше желание да излезем на кафе или да ме поканят някъде на гости, в един момент някаква агресия се изливаше върху мен и аз се прибирах вкъщи безкрайно разочарована. Елементарни ситуации се извращаваха в някакви нелепи конфликти, в които се опитвах да запазя максимално самообладание, но не винаги беше възможно. Сякаш провокирах най-лошото във всички и това страшно ме подтискаше. Преместих се в чужбина , но всичко това продължи. Случиха ми се най-невероятните неща, които може да си помислиш. Местя се в нова квартира, която предварително ми е препоръчана от друга българка и още първият ден ми изчезват един чифт ботуши и домашни пантофи. Никога преди в тази сграда не е имало никаква кражба. Хазайката вместо да се обезпокои, ме обвини мен, че съм ги била изгубила и съм я безпокояла за няма нищо като накрая даже започна да ми вика. Направо да не знаеш къде да се денеш. В България уж ми чистеха магия, ходих да отварям църквата...отделно практиките, които си ги правя вкъщи, но по същият начин- колкото повече засилвам темпото, толкова повече агресията към мен се увеличава и нещата излизат извън релси. Не знам аз ли не правя нещо правилно, или е естествен процес. Трудно ми е да толерирам нискоенергийни отношения, хората не могат да ме разберат защо не мога да се задържа дълго на едно място и излиза, че капризнича. Вече и не ми е толкова самотно, защото това неразбиране започва да ми идва в повече. Като прочетох твоят пост и усетих някакво успокоение. А попаднах на този пост, след като за пореден път вчера се опитах да установя контакт с едно момиче, което проявява голям интерес да сме приятелки, но не спира да говори за нейните проблеми, а когато аз спомена нещо за себе си, го омаловажава. Прибрах се вкъщи безкрайно натоварена и си обещах повече да не "поддържам" подобни отношения каквото и да ми струва. Сигурна съм, че правилните хора ще дойдат!
Криле
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Юли 2015, 19:10
Местоположение: Шотландия

Re: Зазляват взаимоотношенията ми...

Мнениеот kani1987 » 04 Авг 2022, 12:12

kani1987
Търсещ истината
 
Мнения: 30
Регистриран на: 06 Юли 2022, 08:23

Назад към Духовно развитие

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron