Въпроси към Крион

Ченълинг, Канализиране на информация от духовни водачи и висши същности, Крион, Плеяди, Хатори и др.

Въпроси към Крион

Мнениеот NewAge.bg » 23 Ное 2012, 23:29

Наскоро загубих любим човек. Смъртта му беше неочаквана, а скръбта е съкрушителна. С ума си знам, че си е "отишъл у дома", но емоционално се чувствам съсипана. Как мога да се науча да разбирам и приемам смъртта!

Отговор:
Скъпа моя, в случая тук действа синхронността, защото един от ченълингите, се отнася за седемте връзки. Едно от тях е разбирането за смъртта:
3. Третата връзка е следващата най-значима и важна кармична съставка и се нарича СМЪРТ. Е, смъртта, която вие, като човешки същества познавате, е просто размяна на енергия. Но за вас смъртта на друг човек е свързана с много неща, а именно карма, тъй като скръбта също е карма. Какво ще направите с живота си в лицето на тази кармична връзка е друго голямо предизвикателство. Смъртта е обичайно явление за човека, затова е много подходящ инструмент, който вие сами сте създали, за да улесните развитието си - колкото и да е трудна за вас.
В живота си ще изживеете няколко вида смърт и сега нямаме предвид вашата собствена смърт. Всички знаете, че има навременна смърт на онези, които изглеждат възрастни, изживели са живота си на планетата и са преминали в отвъдното, когато им е дошло времето. Не че тази смърт е лека за вас, но поне е очаквана. Дори в тази привидно навременна смърт има урок. Защото вие преживявате нещо много дълбоко, когато си отиде близък човек. Онези, които са останали тук - бащи и синове, майки и дъщери - изведнъж осъзнават родовата си връзка. Останали сами, те се вглеждат в семействата си и осъзнават, че същото ще сполети и тях някой ден. Това са трудни моменти, когато се взимат много кармични решения - макар и в момент на привидно примирение с уроците на Духа. Духът много ви уважава за вашия път в тези трудни времена.
Но сега искаме да поговорим за онова, което вие, земните хора, наричате ненавременна смърт - макар че такова нещо няма. Не, скъпи мои, не се отнасяме несериозно към този проблем. Някои от вас наскоро са преживели подобни неща - смъртта на любим човек, който е бил съвсем млад. Може би дори смъртта на син или дъщеря. Възможно е този човек да е бил участник в масивна привидна злополука или трагедия и да е умрял заедно с много други хора. Нека ви кажа нещо: ТОВА СЪБИТИЕ Е ИЗПЪЛНЕНО С ЛЮБОВ И СМИСЪЛ!
О, скъпи мои, знаем, че мъката ви е голяма. Преди известно време една покрусена майка дойде на събиране на Крион и беше загубила сина си броени часове преди срещата. Погледнах я, видях мъката й и й казах чрез моя партньор: "Още ли не виждаш подаръка?" И тя отвърна, че не го вижда. По-късно тя се върна и Крион я попита: "Видя ли вече подаръка?" Сърцето й се развълнува и тя каза: "Да, видях го." Виждате ли, тя беше прозряла истината на събитието и беше разбрала какво трябва да направи с него - в знак на уважение към сина си. Когато неочаквано ви напуска любим човек и сте покрусени от скръб и си мислите, това беше изгубен живот, често скръбта ви кара да се съмнявате в Бог.
Слушайте! Животът не е загубен! Защото във върховния Божествен план с ваше позволение, този човек ви е казал: "Ако е уместно в дадения момент, това е моментът, когато ще мога да си тръгна - и изпитанието ще бъде какво ще направиш ти със смъртта ми." И така скъпи мои, в светлината на това ви казваме: Вземете тази смърт и я превърнете във ваша победа! Енергията на този човек още е с вас и той или тя е претърпял просто енергийна промяна.
Този човек е във ваше присъствие в момента и казва следното:
"Какво ще направиш с тази ситуация, която планирахме заедно? Защото аз го направих с любов, както се бяхме разбрали. И ти имаш избор сега: можеш да скърбиш до края на живота си и да бъдеш жертва, повтаряйки името ми всеки ден и тъгувайки се над него, или можеш да ми благодариш за дара на любовта и да решиш какво ще направиш с чувствата си."
Ето тогава животът ви е назрял за решение и промяна! Защото вие сега сте в отлив, може би е време за намерение, за духовно събуждане. Наистина е време за това. Защото тези дарове са ви дадени, за да позволят на хората да взимат решения за цял живот. Виждате ли, Духът разбира вашата човешка природа! Така че няма ненавременна смърт. Макар да не се вижда, връзката на любовта винаги съществува. Независимо кой сте загубили, вие трябва да разберете, че той продължава да бъде сред вас (и нас). Не си е отишъл! Сменили са енергията си, а енергийната промяна е търсене на любовта, целяща да извиси планетата. И починалите продължават да стоят до вас и да казват: "Какво ще направиш със смъртта?"
О, скъпи мои, сега ще ви дам идеалния сценарий за следващия път, когато ваш близък преминава в отвъдното. Ако сте свързани по някакъв начин с планирането, помислете над следната церемония: Съберете се в група и отпразнувайте живота на починалия! Не оставяйте на показ останките от неговата биология. Отделете му място на церемонията - празен стол, примерно, и кажете на всички, че той още е сред вас. Искам да проявите чувство за хумор към ставащото - предизвиквам ви! Това е едно от най-силните качества на Духа и достига до вас непроменено през воала! Използвайте го! Ако го направите, ще почувствате енергията на този човек с вас. Ще разберете, че неговата енергия не си е отишла и ще видите огромната сила на онова, което правите. Защото е правилно да празнувате промяната на енергията. И е погрешно да се събирате и скърбите, сякаш човекът си е отишъл. Не можем да ви обясним колко важно е това, защото съдържа много уроци във връзка с любовта. Дълбоко ви уважаваме за вашия път на планетата. Затова го наричаме "работа".

Верният отговор в твоя случай е следният: (1) Скърби за любимия човек и не позволявай на другите да те спират. Това е напълно нормално и е знак на уважение към живота му. Ти никога няма да го забравиш и това също е в реда на нещата. (2) Постепенно разбери и почувствай истината, че вие двамата сте уговорили неговото преминаване в отвъдното, още преди да дойдете тук. Така че е "любовен подарък" от него за теб, който цели да ти даде развитие и просветление. Няма по-голям подарък от този и той те моли да го "приемеш", защото ти си участвала в изработването му. После реши по какъв начин можеш да зачетеш този дар, така че да промени в положителен смисъл живота ти. По този начин ще отговориш подобаващо на неговия подарък.
Мнозина използват този специален момент за само-осъзнаване и преминават към следващото ниво на просветление. (3) С течение на времето придвижи знанието на ИНТЕЛЕКТА, който смята, че той се е "върнал в дома" към СЪРЦЕТО ти. Знай, че само част от него е отишла някъде другаде, а енергията на любовта му остава с теб! Ти можеш да го усещаш и да общуваш с него, когато пожелаеш. Ако той реши, може дори да разговаря с теб в сънищата ти. Това е обичайно и съвсем реално изживяване.
Нима смятате, че не можем да разберем болката на сърцето? НИЕ СМЕ ЛЮБОВТА! Ние сме наясно, че едва ли има по-голяма болка за човека от тази на сърцето. Можете да носите със себе си енергията на този любим човек непрекъснато. Така че се чувствайте свободни да го чувствате около вас и да попивате любовта. Той не си е отишъл и ще ви съпровожда до края на живота ви.
Толкова много ви уважаваме! Нашата любов прелива от възхищение за свършената от вас работа. Наистина е велика тази планета на свободния избор. Някой ден ще го разберете.

Крион
Newage.bg
Аватар
NewAge.bg
Администратор
 
Мнения: 11
Регистриран на: 18 Авг 2012, 08:46

Re: Въпроси към Крион

Мнениеот NewAge.bg » 27 Ное 2012, 11:24

Как мога да се науча да общувам с моите водачи? Как да се уверя, че това не са собствените ми мисли?

Отговор:
Тук ще намерите един разговор с моя партньор, който ще ви даде прозрение по този въпрос, защото неотдавна ви дадох информация по тази тема.
Не е възможно вашата биология сама да ви даде предчувствието или "знаенето" за нещо, което според вас вече сте виждали - но не сте. Нито пък може да ви даде емоционалния "знак" за нещо, което виждате на мига. Интелектът не е достатъчно бърз, за да се намеси в тези неща, затова вашите водачи могат да ви дават такива "знаци", преди интелектът да успее да ги анализира.
Открай време вие наричате това интуиция, шесто чувство или дежа вю. Сега вече знаете какво е всъщност. Това са послания от водачите в чист вид, използващи емоциите като проводник. Затова разбирате, че онези, които си позволяват да "усещат", признават напътствията на Духа.
Дайте си позволението да признавате тези емоционални качества и в моменти на притихване и уединение ги признавайте на глас. Кажете на вашите водачи, че ги обичате - и толкова. Твърде просто ли ви се вижда? Хората са свикнали да се трудят много, за да постигнат нещо. Само че посланието на Духа е, че вие сте заслужили даровете, които ви очакват - трябва само да поискате, достатъчно е, че сте тук! Тогава даровете ще спомогнат за повишаването на честотата на планетата.
Newage.bg
Аватар
NewAge.bg
Администратор
 
Мнения: 11
Регистриран на: 18 Авг 2012, 08:46

Re: Въпроси към Крион

Мнениеот NewAge.bg » 28 Ное 2012, 19:47

Скъпи Крион, аз съм гей и просветлен мъж. Живея в американското общество, което едва ме понася и дори има закони срещу моя начин на живот. Църквата, към която принадлежах, ме отлъчи като въплъщение на злото и антихрист. Аз обаче не смятам, че нарушавам човешката етика. Любовта ми е искрена като на всеки хетеросексуален и съм работник на светлината. Кажи ми каквото трябва да знам.

Отговор:
Скъпи мой, след по-малко от две поколения хората, които ще прочетат това, ще се смеят над странността на този въпрос. Преди да ти отговоря, ще помоля теб и читателите да разгледаме явлението на човешкото общество и "Бог".
Преди 30 години смесените бракове се смятаха за грешни според Божиите закони. Сега обществото ги приема като нещо нормално. Духовните възражения около тях отпаднаха или бяха "преразгледани" от боговдъхновените или упълномощените за това. Следователно вашите интерпретации на Божиите указания се променят заедно с нивото на търпимост в обществото - интересен феномен, наистина, как интерпретациите на Бог се променят редовно в тон с променящата се култура!
Истината, естествено е, че се озовавате в ситуация, която ви изправя пред изпитание. Сега, в този момент, вие сте се съгласили да дойдете във вашата култура с едно качество, което може да ви отчужди от приятелите и вярващите от вашата религия. Изпитвали сте страх, че ще ви отхвърлят и е трябвало да "плувате срещу течението", така да се каже, всеки ден. Така че вашият договор е добре обмислен и вие сте в него. Освен това, подобно на много други като вас, вие изпитвате Божествен интерес към себе си! Чувствате се част от духовното семейство. Какво противоречие, висшите духовни водачи да ви осъждат като проявление на злото - интерпретирайки Божието слово към съвременната култура.
Сега казвам следното: Какво е вашето намерение? Да вървите с любов към всички наоколо и да станете просветлен човек в тази нова епоха? Да простите на онези, които ви възприемат като духовен позор за обществото? Можете ли да имате онази търпимост към тях, каквато те нямат към вас? Можете ли да подминете факта, че те свободно цитират Учителя на любовта в новата епоха, за да ви осъдят, макар че те самите явно не притежават любящата търпимост, която е крайъгълният камък в посланието на Учителя?
Ако отговорът е да, няма какво друго да направите. Вашето НАМЕРЕНИЕ е достатъчно и животът ви ще бъде удостоен със спокойствие спрямо онези, които ви хулят, и с търпимост към нетърпимото. Вашата сексуалност е въпрос на химия и настройка във вашата ДНК. Дадена ви е като дар, за да я изживеете в този живот. Възприемайте я по този начин и знайте, че за Бог вие сте съвършено духовно творение - безмерно обичано - като всички останали хора. Но вие го знаете, нали?
Newage.bg
Аватар
NewAge.bg
Администратор
 
Мнения: 11
Регистриран на: 18 Авг 2012, 08:46

Re: Въпроси към Крион

Мнениеот NewAge.bg » 29 Ное 2012, 23:23

Скъпи Крион, защо сме тук, на Земята -за "опит" или за "урок"?

Отговор:
Утре като се събудите, ще "станете" или ще се "надигнете" от леглото? Ставането и вдигането са две коренно различни неща, но означават едно и също. Вашият език е много ограничен, когато се стигне до свещени междуизмерни концепции. Всъщност, вие сте тук да "изпитате урок"!
Няма или-или. Вие сте тук да си спомните защо сте тук. Споменът е за минало преживяване, което сте имали в други инкарнации, които ви дават пластове на преживяването, с което трябва да се справите сега. Някои наричат това преживяване урок. Други го наричат карма. Трети го наричат работа!
Кой просветлен би казал на друг човек, че сте тук да вървите по тази планета, за да преживявате разни неща и да не научите нищо? Туристи? Отговорът е, никой! Светлинните работници знаят, че има смисъл и цел. Следователно изживяването е да напреднете и да промените положението за планетата и за цялата Вселена. Докато много от вас седят и се чудят над смисъла на тези думи, други вече са осмислили факта, че думите не са достатъчни, а силата е в ДЕЙСТВИЕТО!
Newage.bg
Аватар
NewAge.bg
Администратор
 
Мнения: 11
Регистриран на: 18 Авг 2012, 08:46

Въпрос към Крион

Мнениеот Goodwin » 24 Яну 2014, 00:40

Здравей,искам да отварям очите на хората,но се удрям в стена и докато се опитвам да им помогна самият аз ставам слепец.Много мисля и не мога да разбера.Аз съм на тази Земя за да помагам на хората,а те не го искат знам че най-добре е всеки да си извърви пътя,сам да си счупи главата,сам да разбере.Каде съм аз в този свят чувствам и искам да помагам,а ми отвръщат с неразбиране или аз си мисля че правя мечешка услуга и им прача да си вървят по пътя какъвто и да е той.Как да помагам на хората като всеки трябва да си извърви пътя и какво да правя аз като изпитвам удволетворение да помагам,а част от мен ми казва че всъшност не е така и не помагам а им преча да стигнат сами до истината????????
Goodwin
 
Мнения: 2
Регистриран на: 24 Яну 2014, 00:26

Re: Въпроси към Крион

Мнениеот Holydream » 24 Яну 2014, 02:07

Здравейте, Goodwin! Да си призная този въпрос ме вълнува и мен, макар да зная и да усещам, че енергиите си взаимодействат! Може би за добре се оказах що-годе костелив орех и имам адското търпение и мога да чакам... Не е вярно, че стените са толкова дебели и са навсякъде. Моите наблюдения сами ме доведоха до това заключение, макар и нещото да се случва толкова ужасно бавно, както може би само на нас така ни се струва... А помощта и съветите са истински пълноценни, едва когато и само, ако са потърсени! Тогава като че ли, макар и дребно, се отключва нещичко. При всички други случаи ни се струват на вятъра, за голямо съжаление...

Към Крион: Здравейте! 8-) Въпросът ми е можем ли и ние нещо да направим с цел да ускорим поне малко събитията през тази година? На енергийно ниво достатъчно ли сме зрели и силни или сме още много слаби? А дали това не е, защото сме като слепци и все още нищо не виждаме? И друго... способни ли сме сами да предизвикаме големите вътрешни физически очебийни промени в рамките на тази година и те да станат достояние на всички, непросветени около нас? И дали промените не биха могли да бъдат като катализатор за всеобщата радост за всички?
Последна промяна Holydream на 24 Яну 2014, 02:41, променена общо 1 път
Holydream
Търсещ истината
 
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Re: Holydream

Мнениеот Goodwin » 24 Яну 2014, 02:37

Здравей, Holydream разбирам те знам за какво говориш.Но немога да си обясна как ако искаш да помогнеш на всички ще те потърсят за това.Ще кажеш може би че сигурно не това трябва да правя,но това чувствам никой не може да ме убеди в обратното.Как да стане механизма да помогнеш на някой който не иска.Не трябва да му помогнеш ли?Много елементарно ми се вижда.И ако чувствам че имам силата да помогна на всички,а те не искат трябва да се откажа от това да им помагам ли?За какво да живея тогава.Да си изживееш живота да превъртиш играта е най-лесното,но за мен е егоистично,а другите.Как да спасиш масата,мнозинството слепи искам да разбера и те да чувстват и виждат това кадето аз виждам(образно говоря не буквално) всеки заслужава това безгранично щастие.Защо да немога да им помогна?За да ти казвам че се удрям в стена и докато се опитвам да им отварям учите слепец ставам самият аз от години се опитвам и всичко свършва по един начин затварям се за да се учистя от мръсотията с коята съм изкалян след година пак,след година пак,едно и също,и почвам да страдам,че немога да си изпълня мисията.А не виждам друг смисъл в живота освен да можеш помогнеш хората да прогледнат,да станат едно,да обичат,да създават собствената реалност без да полудяват,да вярват че каквото мислят и виждат за другите всъшност това мислят и виждат в себе си иии ... т.н. и т.н. Всъщност докато пиша горното те разбрах по-добре.Когато аз съм готов и изцяло чист ще привикам всичко и нещата ще се получат ТЪРПЕНИЕ
Goodwin
 
Мнения: 2
Регистриран на: 24 Яну 2014, 00:26

Re: Въпроси към Крион

Мнениеот Holydream » 24 Яну 2014, 02:55

:) Goodwin, това нашето търпение е само години на голямо страдание и голяма борба, но и причините едва скоро и чак сега ги разбрах... Вече ми е и забавно, макар че никак не е, но някак си усещането е по-пълно и по-леко... ;) Животът е игра и я играй щастливо са казали, поне това мисля, че ще можем и ще се опитаме да направим! Поздрави! Желая ти успехи!
Holydream
Търсещ истината
 
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Назад към Послания от висш разум

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron