Страница 1 от 1

Имаме ли свой дом в духовния свят?

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2012, 16:51
от loving_guides
Има точни копия на всичко от физическото измерение в етерния свят. Разликата е, че физическата версия е по-крехка и в рамките на по-малко цветни спектри.
Това означава, че е възможно да имате точно копие на физическия си дом и след смъртта, стига да го искате. Смисъла на това е, че всичко е изградено със силата на мисълта.
Така например средата в която се намирате и живеете е наситена с вашите мисли и чувства.
Някои неща в етерния свят не се променят, например споделените мисли и виждания. Други обаче подлежат на промяна. При преминаването към етерното душата запазва сантиментални спомени за живота и опита натрупан в него. Тези сантиментални чувства и спомени се запазват в душата и създават чувството, че душата си е у дома. По този начин може да пренесете най-скъпото ви от физическия свят в етерния. Хора, които имат силна страст към архитектурата и строителството винаги ще ви предлагат да ви създадат перфектния дом, но можете да го създадете и сами.
Добре е да разберете, че духовният свят е като пластелин или глина и може да бъде моделиран. Нещата около нас, включително ние самите изглеждаме солидни, но чрез мисълта те могат да бъдат манипулирани. Нищо не е обвързано или изглежда само по един начин.
Много души, които често са заети и активни в духовен аспект, търсят своя душевен дом от време на време. Не за да си починат, защото душата всъщност няма нужда от почивка, а има нужда от фокусиране. Душевния дом е мястото, което държим най-близо до себе си и там се намират най-скъпите ни неща. Те могат да бъдат картини, снимки, книги, мебели, музикални инструменти, спортни сувенири и всичко останало, което има голямо значение за вас.
Това е мястото където се намират любимите ви хора или домашни любимци, които са преминали в отвъдното преди или след вас и можете да ги посетите в позната среда.
Може да достигнете до този етеричен дом и в съня си или чрез медитация.

Re: Имаме ли свой дом в духовния свят?

МнениеПубликувано на: 02 Мар 2015, 14:17
от bgpunk
Бил съм вече един път там, знам къде ще отида след физическата си смърт.

Re: Имаме ли свой дом в духовния свят?

МнениеПубликувано на: 02 Мар 2015, 22:40
от Holydream
Здравей, bgpunk! Бихте ли споделили как и по какъв начин го разбрахте и как изглежда от нашия физически живот тук? На мен също ми е много интересно и любопитно... Вярвам, че тук, на Земята е небивал коктейл! :) Зная и би трябвало всеки да си знае, но както виждам, мнозина дори не предполагат истината! Друг е въпросът кога ще станем толкова възвисени и осъзнати, че да имаме отговорите на въпросите,които ни вълнуват...

Re: Имаме ли свой дом в духовния свят?

МнениеПубликувано на: 14 Дек 2015, 09:46
от Holydream
Малко информация за повдигане на завесата, което съвсем не означава, че разсеях мъглата, поне не все още, както ми се иска :D Заповядайте нещо истинско, според мен и чисто си наше родно българско ;)

https://www.youtube.com/watch?v=UmkTV17FS2w&list=PLy7605L9YXUviMgAxA1yufsLBwlCrGCZg&index=10