Пренасят ли се уврежданията на тялото след смъртта

Какво е смъртта и какво ни очаква след нея

Пренасят ли се уврежданията на тялото след смъртта

Мнениеот loving_guides » 17 Сеп 2012, 10:42

НЕ! Физическите заболявания на биологичното тяло не се пренасят в духовния свят. Тези заболявания и увреждания се отразяват само на физическото тяло и неговите функции и не засягат душата или духа.
Например ако сте загубили крайник на някакъв етап от живота си, ще се възстанови ли той в духовният свят? Разбира се стига да го искате. В духовният свят можете да се върнете към годините и вида, който най-много желаете.
Хора, които имат тежки увреждания по рождение, изпитват силни болки или страдат от тежки заболявания няма да бъдат жертва на подобни неща в духовния свят. Дори тези, които са преминали в отвъдното по насилствен начин, като например пожар или експлозия ще се запазят без траен белег от нараняване на душата.
Тези, които не могат да ходят, ще ходят отново. Тези, които не могат да виждат, ще прогледат отново. Тези, които не могат да говорят, ще проговорят отново. Тези, които не могат усетят нищо, ще докоснат всичко чрез множество сетива. Това само ще отнеме малко време, докато се приспособите.
Тези на които им се приписва умствено увреждане или дисбаланс по същия начин ще се издигнат над това в отвъдното. Тези им недостатъци в земния живот са продукт на биологичния им мозък, а не на душата и ума. Това е недостатък на несъвършената биология на физическите ни тела, а не на духовната ни енергия. Въпреки това трябва да им се обърне сериозно внимание при преминаването на душата в отвъдното. Те ще изискват корекция и реинтеграция, за да се върнат в естествените си състояния.
Тези, които са отчаяни от живота и мислят за самоубийство трябва да знаят, че колкото и чудесен да звучи задгробния живот, самоубийството като средство на бягство от земния живот ще предизвика дълбока душевна травма и вкоренено чувство на съжаление. Един вид страдание ще бъде заменен с друг вид страдание. Такива хора трябва задължително да потърсят съвет от някой с по-високо ниво на съзнание.
loving_guides
Търсещ истината
 
Мнения: 6
Регистриран на: 14 Сеп 2012, 16:46

Назад към Смърт и Живот след смъртта

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron