Какво става когато умрем?

Какво е смъртта и какво ни очаква след нея

Какво става когато умрем?

Мнениеот loving_guides » 14 Сеп 2012, 16:49

Нищо не умира наистина. Дори физическото тяло в което се намирате се рециклира и се връща обратно в градината на природата, за да зароди нов живот. Тялото е инструмент за душата и духа ви. Инструмент който използвате, за да се отдадете на физическите преживявания. Въпреки че има много предизвикателства и трудности това е само част от човешкото битие. Както и при всички други състояния на съществуване, съвършенството може да се постигне само чрез духа.
Душата е това което освобождавате от тялото си с последната глътка въздух. Душата е това което свързвате със себе си, вашата концепция за идентичност, вашите мисли, чувства, воля, спомени, които съзнанието ви свързва с материалният свят.
В зависимост от степента ви на осъзнатост в момента, душата ще се изравни с по-високите честоти от духовния свят или ще се съсредоточи към физическия свят.
Ако последното е вярно душата ви може да съществува в състояние на объркване, отказ или привързаност към земята. Това ще закотви съзнанието, осъзнатостта към това което се случва на земята и в резултат тя ще си остане на земята без никой да я вижда или чува.
В крайна сметка, чрез промяна на мисленето и желанията душата осъзнава любящите вибрации, идващи от друго място. В този момент душата ще достигне състояние, което по-осъзнатите души достигат при тяхното пребиваване в физическия свят.
Любимо същество което има специално място в сърцето ви ще се появи и ще ви поздрави и ще ви придружи до по-високите честоти на енергия. Повечето души са склонни да бъдат в състояние на временно объркване или амнезия относно това какво всъщност са те като души и се нуждаят от ръководства с любов, които да им осигурят по-лесното преминаване към по-високото ниво на осъзнатост.
Ще бъдете отведен в любяща среда подобна на тази с която сте свикнали в миналото си. Тук ще бъдете посрещнат от всички онези мили за вас хора, които сте си мечтали да видите още веднъж.
Разбира се това не е равносилно за всички души. Това какво ще изживеят зависи в голяма степен от техните вярвания и тяхното съзнание. Въпреки, че гореспоменатото е типичното нещо, което се случва на душата е възможно тя да проектира различна картина в зависимост от своя опит. Понякога може да бъде страшно, ако душата е минала през море от скръб. Тогава тя самата резонира в тези честоти и привлича други такива души.
За да може да достигнете до царството на безусловната любов трябва да достигнете нови нива, които не резонират със скръбта. Това означава да признаете всички аспекти на това което сте и това което сте създал. И от там да обработите това по начин, който можете да разберете, за да продължите.
Веднъж достигнали до тази точка ви очакват безкраен потенциал и безкрайни пътеки!
loving_guides
Търсещ истината
 
Мнения: 6
Регистриран на: 14 Сеп 2012, 16:46

Re: Какво става когато умрем?

Мнениеот IvayloTT » 13 Юли 2014, 14:27

Много вероятно е нищо да не стане, защото тялото ни умира, а с него умира и мозъкът, в който се роят разни идеи за вечност и безсмъртие. Но какво би се оказало, ако грешим?
IvayloTT
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Юли 2014, 14:23

Re: Какво става когато умрем?

Мнениеот Bobidem » 31 Юли 2014, 14:17

За живота след смъртта може да разберем ако прочетем някои тълкования на библията (истинската), защото ние макар и да усещаме някои истини, трудно бихме я разтълкували правилно. Библията е разтълкувана и всичко се знае, но се крие от някои хорица, които сигурно съжаляват за това.
Ако живееш според Вселенския закон, се пререждаш на по-високо ниво на съществуване (в по-високо измерение). Ако ли не, се връщаш не земята в същата физическа форма.
Това е досега. Оттук нататък какво ще се случи с всички го има в обръщението на висшия разум.
Bobidem
Търсещ истината
 
Мнения: 6
Регистриран на: 08 Яну 2014, 14:12

Назад към Смърт и Живот след смъртта

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron