ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

Всичко за алтернативното лечение

ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

Мнениеот apostoloff » 30 Апр 2015, 14:37

ОБКРЪЖЕНИЕТО, КОЕТО ВИ ПОБОЛЯВА

Влиянието на хората около нас върху качеството на живота ни е по-голямо, отколкото си даваме сметка. Както оптимизмът, така и песимизмът е заразен. Затова внимавайте с какви хора се обграждате.
А ето и кои типажи просто трябва да избягвате:

1.Хората, които които внасят стрес в живота ви

Ако имате хора в живота си, които постоянно ви стресират, тогава послушайте себе си и ги отстранете от всекидневието си. Животът е стресиращ сам по себе си. Не е нужно някой да допринася допълнително за това.


2. Хората, които не ви уважават

Всеки почтен човек заслужава да бъде уважаван в замяна. Ако установите, че имате човек или хора в живота си, които имат затруднения да ви удостоят с нужното уважение, кажете им да се отдалечат от вас. Уважавайте себе си и никога не позволявайте на другите да проявяват неуважение към вас.

3. Хората, които винаги успяват да ви наранят

Хората, които са част от живота ни, са тези, за които най-много ни е грижа. Но за съжаление много от тези хора понякога ни нараняват. Ако има някой в живота ви, който постоянно ви наранява, направете си услуга и дръжте този човек на разстояние. Болката може да се възприеме като нещо добро, само ако ви носи урок. В този случай, урокът е да спрем да позволяваме на другите да ни използват като боксова круша.

4. Хората, които не могат да спрат да лъжат

Всеки лъже. В действителност, в рамките на първите няколко минути на срещата с нов човек, той може да ви излъже няколко пъти. Повечето лъжи са безвредни, но всичко това се променя, когато хората, които ви лъжат, са тези, на които имате доверие. Заобиколете се с доверени хора и ще се почувствате много по-добре.

5. Хората, които ви се усмихват, а ви обиждат зад гърба ви

Това са страхливци, които нямат смелостта да кажат това, което мислят. Тези хора се наслаждават, преструвайки се на ваши приятели, докато ви обиждат пред останала част от света. Те ще съсипят репутацията ви. Забравете тези хора. Не заслужават вниманието ви по никакъв начин.

6. Хората, на които не им пука за вас

Всички сме имали хора в живота си, които са наши приятели, само когато им е удобно. Това са "лъжеприятелите" – много е забавно да излизаш с тях, обичат да им се помага, но когато имате нужда от тяхната помощ, не можете да ги намерите. Тези хора са особено вредни, защото ви дават илюзия за сигурност. Мислите, че можете да се опрете на тях за подкрепа, но когато ги потърсите, ще се озовете сами.

7. Хората, които ви дърпат към предишния начин на живот

Животът е интересен и вълнуващ, ако е постоянно прогресиращ. Само когато се движим напред, когато подобряваме себе си и заобикалящата ни среда, сме в състояние да намерим удовлетворение и щастие. Често задържате хора в живота си, които са били част от досегашния ви живот, без да проумявате, че те ви дърпат назад. Вие сте работили усилено, за да прогресирате и да направите промени, но тези хора предпочитат живота такъв, какъвто е бил, и ще опитат всичко възможно да ви върнат в пещерата, от която сте изпълзели.

8. Хората, които просто заемат място

Всичко в живота е ограничено. Ресурсите са ограничени. Времето е ограничено. Местата са ограничени. Каквото можете да постигнете в живота си, е ограничено. Ние не можем и никога няма да бъдем в състояние да имаме всичко. Ето защо трябва да бъдете много внимателни не само с това, което сте избрали да направите, но и с когото решите да го направите. Можете да поддържате само шепа силни връзки в даден момент - просто не разполагате с време и енергия да се справяте с повече. Ако се заобикаляте в живота си с не толкова приятни хора, вие ще създадете за себе си не толкова приятен живот. Ако хората около вас не допринасят за по-добър живот, следва по подразбиране, че те взимат от него.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
*************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff
Търсещ истината
 
Мнения: 40
Регистриран на: 12 Апр 2014, 07:25
Местоположение: София

Re: ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

Мнениеот Holydream » 01 Май 2015, 12:55

Благодаря! Това е точно така, както и го усещам, без значение къде, в кого и за какво се подвизават вампитата :lol:
Според статията трябва да се изолирам и да избягам от почти всички, което е невъзможно на този етап... Поне така засега ми е послано. Според мен е по-удачно да изградим своя защита и да се научим как да се предпазваме. Тъй като е доста сложно, а и не малко болезнено, можем и трябва сами да организираме и да реализираме на практика проява на нашата лична собствена, позитивна и защитна енергия! В действителност всички неосъзнати и неповдигнали нивото на вибрацията си са енергийни смукачи, самите те приемат и предават на околните "вируса" :D Виждаме и сме в течение, че не можем да изоставим напълно някои от тях - било то най-близките в обкръжението, приятели, колеги, лица, които са ни симпатични или редица други... Просто бъдете себе си, старайте се да сте концентрирани според своите разбирания и не позволявайте никакво отклоняване от целта и пътя!
Holydream
Търсещ истината
 
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Re: ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

Мнениеот Holydream » 06 Май 2015, 12:05

Суеверието и страхът имат огромно и силно разрушително въздействие. Реално преувеличават и блокират личната сила и възможностите. Със съзнанието на жертва собственоръчно намаляваме защитата и енергията си. В добро психическо здраве, със силна воля, в любов и радост, с цел хармонично духовно познание, сами подхранваме собствената си вътрешна енергия и правим свободно своите избори. По този начин, от позицията на енергията доброволно подхранваме и паразитите. Енергийният щит включва и достъпа до безплатната неизчерпаема божествена енергия. Тя е достъпна за абсолютно всички! Важно е да се научим и да създадем умение да не отвръщаме и да се въздържаме от провокации. Също така с адекватна реакция да осъзнаем, че не бива да позволяваме да се нарушава психическото ни равновесие. Запазването на самообладание и самоконтрол е едва ли не цяло изкуство, но не бива и не трябва да унищожаваме сами най-ценното, което имаме! Просто нека сме това, което не сме могли (или сме забравили) да бъдем! В нас и около нас са и Доброто и Злото. Нужно е също да се научим, да усъвършенствуваме и да пренасочваме непрекъснато енергията си от негативна в позитивна. Важно е да не се предава, защото само така малко по малко може да се изкорени. Нашият вътрешен мир можем да го изградим само със силна воля и вътрешна сила. С енергията, която по право ни е дадена ще усещаме необременени и отдалече енергиите от замърсеното пространство. Фразата - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи - важи в пълна сила. Време е да поемем отговорност за това, което излиза от нас, тъй като по неведоми пътища се връща обратно.
Нека престанем да бъдем донори и сами да защитим себе си!
Ползотворен и лечебен ефект съществува и го има в енергията на живата природа. За самоизчистване от натрупаното негативно голямо влияние оказва и водата. Нека тя бъде нашето вълшебно лекарство при всеки един повод и за всякакви нужди.
Енергията и силата са заложени и са вътре във всички нас!
С пожелания за успех и с благословии всички да си я вземем!
Holydream
Търсещ истината
 
Мнения: 37
Регистриран на: 13 Ное 2013, 02:02

Re: ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

Мнениеот Roklia » 13 Юли 2016, 12:14

Абсолютно съм съгласен с всичко от написаното в статията !!!
Roklia
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Юли 2016, 12:10

Назад към Други алтернативни методи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron